Eenjarig bestaan Bij Bosshardt Zwolle gevierd

Zwolle- Buurtsteunpunt Bij Bosshardt van het Leger des Heils vierde op 23 september haar eerste verjaardag. Iedereen was welkom om deze verjaardag mee te vieren. Door bezoekers is een traktatie gemaakt voor bij de koffie.

23-09-2014_ontmoetingsplaats_bij_bosshardt_bestaat_een_jaar-_geert_grotestraat_01.jpg

Aan de Geert Grootestraat in de wijk Diezerpoort kon iedereen binnen lopen bij Bij Bosshardt, ook wel de huiskamer van de buurt. Het initiatief van het Leger des Heils blijkt een groot succes. Buurtbewoners die eerst weinig contacten hadden, gaan nu bij elkaar langs en helpen elkaar waar nodig. Het Leger des Heils hoopt in de toekomst de openingstijden uit te breiden.

23-09-2014_ontmoetingsplaats_bij_bosshardt_bestaat_een_jaar-_geert_grotestraat_02.jpg

23-09-2014_ontmoetingsplaats_bij_bosshardt_bestaat_een_jaar-_geert_grotestraat_03.jpg

De activiteiten die Bij Bosshardt aanbiedt, zijn zoveel mogelijk initiatieven vanuit de buurt zelf. Vanaf september wordt gestart met nieuwe activiteiten. Zo komt er een modecafé waar je eigen kleding kunt leren maken en een jonge moedersgroep waar jonge moeders elkaar kunnen ontmoeten. Daarnaast starten in september weer de bestaande activiteiten zoals de kinderinloop, samen koken en eten, de spelmiddag, klaverjasdrive en een crea-ochtend. Wil je meer weten, meedoen of zelf een activiteit organiseren? Loop dan eens binnen in de gezellige huiskamer aan de Geert Grootestraat 11. De huiskamer is geopend van maandag tot en met donderdag van 10.00 tot 15.00 uur. Bij Bosshardt Zwolle is ook te vinden op facebook.

Artikel delen:

Reageer