Open Dag bij Muziekschool Zwolle-Zuid

Zwolle – Zaterdag 27 september a.s. geeft Muziekschool Zwolle-Zuid ‘open lessen’ voor iedereen die interesse heeft in muziek. Van 11.00 tot 15.00 uur geven alle docenten muziek- of zangles aan hun eigen leerlingen.

Deze lessen zijn gratis bij te wonen voor iedereen die belangstelling heeft. Eventueel kan vervolgens een afspraak worden gemaakt voor een gratis proefles. Er wordt zangles gegeven en voor verschillende instrumenten: piano, keyboard, gitaar (elektrisch en akoestisch), dwarsfluit en saxofoon. De leerlingen van de Muziekschool Zwolle-Zuid spelen voor de aanwezigen een paar muziekstukken. Deze miniconcerten zijn te beluisteren om 11:30, 12:30 en 13:30 uur. Omdat de muzieklessen van Muziekschool Zwolle-Zuid worden gegeven in lokalen van basisscholen – en er dus geen dure huisvesting nodig is – kunnen de tarieven laag gehouden worden.

Muziekonderwijs is van groot belang voor kinderen en is een verrijkende ontwikkeling voor volwassenen. Om het zo toegankelijk mogelijk te maken, kan het verschuldigde lesgeld worden uitgesmeerd over twaalf maanden. 

De open dag wordt gehouden in Basisschool de Ark, Gedeputeerdenlaan 47 in Zwolle-Zuid. Opgave kan via de website www.muziekschoolzwollezuid.com maar gewoon binnenlopen kan ook. De (gratis) koffie staat klaar en de enthousiaste docenten zitten klaar. Wees welkom!

Artikel delen:

Reageer