Anglia-certificaten voor leerlingen TaK College

Zwolle – Dinsdag heeft een aantal leerlingen van het Thomas a Kempis College het Anglia-certificaat mogen ontvangen. Tijdens het Anglia-traject kunnen leerlingen een extra uitdaging aangaan en op verschillende niveaus aan hun Engels werken. Er zijn 21 leerlingen die het Anglia-traject hebben gevolgd. Alle leerlingen hebben een schriftelijk examen afgelegd. Daarvan zijn 20 leerlingen geslaagd, waarvan 13 leerlingen een excellente score hebben behaald.

anglia.jpg 

Daarnaast hebben ook nog eens 15 leerlingen een mondeling examen afgelegd. In totaal zijn 14 leerlingen geslaagd voor dit examen, waarvan 8 leerlingen een excellente score behaald hebben. Anglia biedt meer uitdaging voor leerlingen die goed zijn in Engels. Aan het examen kan op zes niveaus worden deelgenomen: Elementary, Pre-Intermediate, Intermediate, Advanced, Profiency en Masters. Op welk niveau begonnen wordt, is afhankelijk van de uitkomst van de instaptoets.

Anglia Examination Syndicate is een organisatie die wereldwijd examens aanbiedt. Anglia wordt ondersteund door het Europees Platform en de Anglia niveaus zijn gekoppeld aan het Common European Framework (ERK). Wanneer leerlingen het Anglia-certificaat behaald hebben, biedt dit toegang tot Engelse hogescholen en universiteiten.

Artikel delen:

Reageer