Man bedreigt ex met zwaard

Zondagavond 16 september is een 39-jarige man uit Zwolle aangehouden voor huiselijk geweld. De man was de woning van zijn ex-vrouw binnengedrongen en had haar en een andere man in de woning bedreigd.

Hij had een zwaard van de muur getrokken en hen daarmee bedreigd. Daarbij liep de zoon des huizes een klein wondje aan zijn been op. Daarna had hij de woning verlaten. De man meldde zich aan het politiebureau en werd aangehouden. Hij is voor nader onderzoek ingesloten.

Artikel delen:
Reacties 9
 1. ****** zijn het, stuk voor stuk.

  Bedriegen waar je bij staat en maar zeggen dat je dingen ziet die er niet zijn.

  Je zit nu vast broeder maar komt allemaal wel goed.

  Onze wraak komt nog 😉 😉

 2. Walgelijk zoiets. Zorg dat je je eigen leven weer op peil krijgt.
  Wees een vent en accepteer dat je partner niet meer om je geeft, hoeveel verdriet je er ook van hebt. Er is maar 1 slachtoffer en dat is je eigen kind. Flink hoor om zo binnen te stuiven.
  Hopelijk leer je hier van. Zo niet, dan zul je snel genoeg een rechter zien. Recht zal zegevieren. Van mij mogen ze je een poosje vasthouden.

 3. De man is vaak bedrogen zonder iets te weten en zij maar zeggen dat het allemaal niet waar is, dus jullie kunnen niet oordelen over dingen die jullie zelf nooit hebben meegemaakt als je grote liefde zoiets gruwelijks doet

 4. dus jullie kunnen niet oordelen

  Daar kunnen wij zeker over oordelen: in alle gevallen is het uit den boze om een huis ongewenst binnen te vallen en anderen geweld aan te doen. Da’s vrij simpel.
  Daarnaast is er ook een gebod met zoiets als “doe ook een ander niet…….” Kan je die zin afmaken?

 5. Me de zin beginnen bedoel je zeker? Als je een ander de les wilt lezen moet je de les wel kennen 😉 Janina weet blijkbaar meer dan wij dus ik neem het graag van haar aan.

 6. Ook al is je ex nog zo fout, je hebt niet het recht om ongenodigd het huis binnen te gaan en ook nog te gaan dreigen met een zwaard… Door deze actie heeft deze man zichzelf alleen maar in de nesten gewerkt, en logische wijs mag hij zich voor deze ‘daad’ gaan verantwoorden voor de rechter.

Reageer