Proefles Musical Jungle Book

Zwolle – In oktober start Musicalschool Song & Dance met de musicalklassieker “Jungle Book”. Lijkt je deze musical een leuke uitdaging? Kom dan maandag a.s. vanaf 16.00 uur naar de Wendakker in Stadshagen voor een geweldige proefles! Aanmelden via www.songanddance.nl. Je kunt daarna zelf kiezen naar welke leslocatie je wilt: Stadshagen, Wipstrik of Zwolle Zuid

Song & Dance is de cultuurpartner van Landstede MBO. Vanaf het schooljaar 2014/2015 is Song & Dance ook trotse cultuurpartner van de volgende basisscholen, dit zijn tevens de nieuwe leslocaties; De Wendakker (Stadshagen), maandag: 16.15 – 17.45 uur, De Marshof (Zwolle zuid) maandag: 16.15 – 17.45 uur, en Landstede Dokterspad (Wipstrik) donderdag: 16.15 – 17.45 uur. Song & Dance start daar met de naschoolse lesactiviteiten en hoopt een mooie bijdrage te leveren aan het cultuuraanbod in deze wijken.

De Musical “Jungle Book” is voor basisschoolleerlingen in de leeftijd van 7 t/m 12 jaar. In verschillende leeftijdsgroepen werken wij in 12 keer naar een mooie voorstelling. Deze voorstelling vindt plaats in het Landstede Theater aan het Dokterspad 2 in Zwolle. De 12 lessen kosten €.145,- en dat is incl. 2 toegangskaarten voor de voorstelling!

In februari start de volgende productie: “Peter Pan”.

Artikel delen:

Reageer