Humanistisch Café praat over voeding

Zwolle – Naar aanleiding van de actuele discussie over de kwaliteit van ons voedsel en de invloed van de voedselindustrie op onze keuzes komt Will Jansen op dinsdag 7 oktober om 20.00 uur naar het Humanistisch Café in Zwolle. Hij is uitgever van het blad Bouillon, culinair filosoof en schrijver van onder meer Wat zit er in uw Eten? en De Supermarktleugen. 

Hij neemt u mee in de wereld van smaak, gezondheid en echt eten versus de supermarkt en de voedselindustrie. De relatie tussen voeding en gezondheid, hoe belangrijk is dat voor de voedingsindustrie, overheid, supermarkt en de consument zelf? Waar komt de overkill aan producten met veel vet, suiker en zout vandaan? Het Voedingscentrum zegt als voorlichter dat een breezertje geen kwaad kan. Dat klopt, als het bij eentje blijft, maar de marketingmachines blijven volop draaien. Elke dag gefrituurd eten en een liter Cola is niet ongewoon. Moeten we dat gewoon blijven vinden? Wilt u meepraten?

U bent van harte welkom op 7 oktober om 20.00 uur in Hotel Fidder, Kon. Wilhelminastraat 6 in Zwolle. Toegang: €5.- incl. koffie / thee voor aanvang.

Artikel delen:

Reageer