Laatste Zonnebloem ‘musical’ in Zwolle

Zwolle – Over een groot aantal jaren heeft de ‘Nationale vereniging de Zonnebloem’ een theater musical voor gasten / deelnemers van de Zonnebloem op de planken gebracht.

Zaterdagmiddag 27 september wordt in Zwolle voor de laatste keer een Zonnebloem ‘musical’ opgevoerd voor deelnemers van de regio Zwolle van de Zonnebloem. Ruim 300 mensen met een lichamelijke beperking zullen in ‘Regardz’ van een muzikale klucht met als titel ‘Diner voor twee’ kunnen genieten. Bekende acteurs als Joke de Kruijf, Ron Brandsteder, Petra Berger, Arwin Kluft en Rolf Koster, maken deel uit van de cast.

Ook de (nieuwe) ‘Zonnebloemauto’ staat tijdens deze voorstelling bij het theater opgesteld. De Zonnebloemauto is een flexibele en betaalbare  vervoersoplossing voor mensen met een lichamelijke beperking die er in alle vrijheid op uit kunnen. De Zonnebloemauto is te huur door mensen die gebruik maken van een (elektrische) rolstoel of scootmobiel. Zij kunnen hiervoor een speciaal pasje (ad € 10) aanschaffen bij de Zonnebloem (zie website). Dankzij onze donateurs kan de Zonnebloem de auto verhuren voor € 40,00 per dag! In 2015 organiseert de regio Zwolle van de Zonnebloem (net als ieder jaar) weer een vakantieweek voor mensen met een lichamelijke beperking, naar Beekbergen locatie Spelderholt van 20 t/m 25 april 2015. Wil je mee, meld je aan, of vraag informatie. Bekijk de website voor meer informatie: www.zonnebloem.nl/zonnebloemauto.

Artikel delen:

Reageer