Marillion frontman Fish komt naar Hedon

Zwolle – Derek William Dick, beter bekend als Fish, treedt zondag 5 oktober op in poppodium Hedon. De progressieve rockzanger is bekend als songwriter en zanger van de Britse groep Marillion, maar verliet de band om solo verder te gaan. Tijdens zijn show in Zwolle zal Fish nummers laten horen van zijn laatste plaat Feast Of Consequences, maar eerder solo werk en oude Marillion-klassiekers zullen ook zeker voorbij komen.

 

fish_press-0012-wide.jpg

De zanger is al decennia lang een begrip in de muziekindustrie en staat bekend om zijn charismatische optredens en compromisloze teksten. Met zijn indrukwekkende gestalte en sterke live-performance weet hij zijn vaak poëtische en maatschappijkritische nummers erg goed over te brengen op het publiek. Met zijn aparte stem, Schotse tongval en gevoel voor drama speelt hij nog steeds een betekenisvolle rol in de wereld van de progressieve muziek.

 

FISH

Locatie                        : Poppodium Hedon, Zwolle
Wanneer                     : Zondag 5 oktober
Open                          : 19:30 uur

Aanvang                     : 20:30 uur

Entree                         : € 25,50

Kaarten voor dit optreden zijn verkrijgbaar via de website van Hedon en bij Plato in Zwolle. Voor meer informatie zie www.hedon-zwolle.nl.

Artikel delen:

Reageer