WNF organiseert Help de Dierendag

Zwolle – Dierendag staat weer voor de deur en naast dat het belangrijk is om extra aandacht te besteden aan je huisdieren, willen we als Wereld Natuur Fonds extra aandacht besteden aan het buitenleven: vogels en bijen. Voor deze dieren breekt er een moeilijke tijd aan in de winter. Daarom dopen wij dit jaar Dierendag om naar ‘Help de Dierendag’!

 

Op zaterdag 4 oktober zijn wij te vinden op Doepark de Nooterhof in Zwolle waar we samen met kinderen bijenhotels willen maken, daarnaast maken we allerlei lekkernijen voor vogels. Als het weer het toelaat, gaan we het bos in om te kijken naar alle dieren die je in het bos kunt vinden. Als je goed kijkt, vind je honderden dieren per vierkante meter! Er zal ook een kleine kraam aanwezig zijn waar je artikelen kunt kopen waarmee je het Wereld Natuur Fonds steunt.

WNF is op 4 oktober vanaf 10.00 uur te vinden op Doepark de Nooterhof, je kunt de hele dag binnen komen lopen tot 16.00 uur. Neem vriendjes en vriendinnetjes mee! De dag wordt mede mogelijk gemaakt voor Wibbelink BV uit Nijverdal, zij hebben kosteloos materiaal ter beschikking gesteld.

 

Meer informatie over het Wereld Natuur Fonds kunt u vinden op www.wnf.nl/ijsselvechtstreek.

Artikel delen:

Reageer