Driezorg presenteert eigen boek

Zwolle – ‘Aandacht van mens tot mens’. Zo luidt de titel van het 192 pagina’s tellende Driezorgboek, dat maandagochtend 29 september werd gepresenteerd in woonzorgcentrum De Havezate. Het boek beschrijft de ouderenzorg door de jaren heen en daarmee samenhangend het ontstaan en de groei van Driezorg. Auteur is Adri van Drielen, oud-journalist van De Stentor.

 

29-09-2014_boekpresentatie_driezorg-adrie_van_drielen_03.jpg

 

Van de ouderenzorg in het verleden maakt de schrijver een stap naar het heden. Zo komen in het boek eveneens de visies op wonen, welzijn en zorg aan bod èn is er – in chronologische volgorde – een terugblik op het ontstaan en de groei van de afzonderlijke Driezorg-locaties. “Als directeur-bestuurder vind ik het uiteraard mooi om te zien hoe de Driezorg-historie tot leven komt. Het biedt medewerkers, vrijwilligers en bewoners letterlijk gelegenheid om de sector en organisatie op een andere wijze te leren kennen,” aldus Wim Rave. “En, we hopen natuurlijk dat de lezers er onze missie ‘aandacht van mens tot mens’ in herkennen.

 

29-09-2014_boekpresentatie_driezorg-adrie_van_drielen_04.jpg

 

29-09-2014_boekpresentatie_driezorg-adrie_van_drielen_06.jpg

 

29-09-2014_boekpresentatie_driezorg-adrie_van_drielen_01.jpg 

Op maandagochtend werden de eerste exemplaren uitgereikt aan allen die aan het boek hebben meegewerkt. Dinsdagochtend volgt de uitreiking op alle locaties; vanaf dat moment kunnen bewoners, medewerkers en vrijwilligers een exemplaar tegemoet zien. Voor eventuele andere belangstellenden is het boek binnenkort te koop bij de boekhandels Waanders in de Broeren en Westerhof.

29-09-2014_boekpresentatie_driezorg-adrie_van_drielen_02.jpg

29-09-2014_boekpresentatie_driezorg-adrie_van_drielen_05.jpg 

Artikel delen:
Reacties 3
  1. 😀 2 WVF-ers op de cover van dit aansprekende boek. Ook “Benny, in een dribbelactie ff stoppen…bal onder de knie…om je heen kijken en weer door dribbelen…de Wilde” staat met zijn dame op de omslag.

Reageer