Twee dagen trainen als een prof in Zwolle!

Zwolle – Op donderdag 16 en vrijdag 17 oktober is er professioneel voetbalkamp op Sportcampus de Pelikaan in Zwolle. Twee dagen lang worden voetbalmoves van topvoetballers aangeleerd door ervaren jeugdtrainers.

mini_wk-4.jpg 

Met het veelzijdige programma dat voor het voetbalkamp is opgesteld, wordt ingespeeld op zowel de voetbalbeleving als het optimaal ontwikkelen van jeugdige voetballers. Uniek is dat er techniektraining wordt gegeven door jeugdtrainers van eredivisie clubs. Er wordt overnacht in de slaapzalen van de Sportcampus. Als echte profs krijgen de deelnemers of deelneemsters ook een ontbijt, lunch en diner. Aanmelden als team: Voetballers in de leeftijd van 8 t/m 14 jaar kunnen zich opgeven als individu of als team. Aanmelden kan door het inschrijfformulier in te vullen op de website: http://www.sportcampusdepelikaan.nl/trainen-als-een-echte-profvoetballer/.

Stichting Voetbalontwikkeling Zwolle traint bijna wekelijks op zondagochtend bij Sportcampus de Pelikaan! Vanuit het gehanteerde opleidingsmodel staat het aanleren van fundamentele voetbalvaardigheden in combinatie met plezier centraal. 
 
Er zijn slechts een beperkt aantal plaatsen, dus geef snel op! Bekijk de website voor meer informatie over de jeugdtrainers of het programma: www.voetbalontwikkelingzwolle.nl.
Artikel delen:

Reageer