Sportieve Zwollenaren rennen voor goed doel

Zwolle – Drie enthousiaste Zwollenaren (Michael Lucas, Auke Plat en Hadaf el Hamdouni), hebben om uiteenlopende redenen gekozen om te gaan hardlopen. Op zondag 19 oktober a.s doen zij mee aan de TCS 1/2 marathon van Amsterdam. Een uitdaging waarbij zij hun sportieve prestatie willen koppelen aan een goed doel, geld inzamelen voor de stichting Linda tegen Melanoom.

Deze stichting heeft als doel het inzamelen van geld voor het gevecht tegen de agressieve kankersoort Melanoom. De kleinschaligheid en werkwijze van deze stichting maken het mogelijk dat alle giften en donaties rechtstreeks naar het goede doel gaan. De stichting ondersteunt uitsluitend het baanbrekende onderzoek naar de oorzaak en de behandeling van melanoom in het Antoni van Leeuwenhoek in Amsterdam. Wilt u meer weten over de stichting, kijkt u dan op: www.stichtinglindategenmelanoom.nl .

De hardlopers streven om een mooie opbrengst voor stichting Linda tegen melanoom bij elkaar te lopen. “Wij moeten zelf de TCS 1/2 marathon rennen, maar uw ondersteuning is onmisbaar. Wij hopen dat u ons wil helpen om een bijdrage te leveren op IBAN NL08RABO0160057477 o.v.v. hardlopen voor het goede doel Elke euro maakt het verschil. Alvast hartelijk dank voor uw bijdrage!”

Artikel delen:

Reageer