Zaalvoetbalteam Wolters Recycling alleen aan kop

Zwolle – Afgelopen maandag was er een leuk affiche in de hoofdklasse A tussen de hoofdklassers en ook tevens de koplopers DTG en Wolters Recycling. De wedstrijd bleek niet alleen een mooi affiche te zijn, maar bracht voor het publiek ook echt voetbalvertier van de hoogste plank.

Het team van Wolters Recycling was compleet aangetreden voor het duel met medekoploper DTG. Na een matig begin van DTG wist Wolters snel te profiteren door goals van onder andere Tom IJzerman, Andy van der Meyde en Peter Opdam en uit te lopen naar een 5-2 voorsprong in de rust. Na de pauze wist het fitte DTG steeds beter onder de druk uit te komen met goed combinatiespel, maar werden de kans niet altijd benut. Halverwege de 2e helft kwam de “ommekeer” nadat Andy van der Meyde een tijdstraf had ontvangen van 2 minuten. DTG wist hiermee de stand terug te brengen tot 6-4. Vanaf dat moment “golfde”  het spel in een hoog tempo met mooi technisch voetbal op en neer. Uiteindelijk was het toch Wolters wie na 50 minuten spannend en goed zaalvoetbal met een krappe 8-7 winst aan de haal ging.

Het scheelt een “slok op de borrel”, wanneer je Bola-Lah! tegenkomt met of zonder Romano Saija. Na blessureleed trad Bola-Lah! eindelijk en voor het eerst weer eens aan met Saija en dat was ook te zien. Het sterke Wehkamp.nl werd met goed voetbal door Bola-Lah! en met een 7-5 overwinning aan de zegekar gebonden. Woord & Daad is niet meer de ploeg van afgelopen seizoen, gezien de resultaten op dit moment. Ook Diaspora wist vrij gemakkelijk afstand te nemen en won met 6-2. Het team van Stip Entertainment was met 6-4 te sterk voor Nico Brillen en ook Dozend deed goede zaken door Argos Bebemus met liefst 10-3 te verslaan.

In de hoofklasse B heeft kampioenskandidaat FC Hummel zich goed hersteld met een 7-2 zege op YBC. Ook Poppe Advocatuur wist het totaal op zes te punten te krijgen na een knappe 5-3 zege op het team van Ittersum. Krijtje FC wist het goede spel van vorige week geen goed vervolg te geven en verloor met 3-5 van het sterk voor de dag komende Vastgoed Dalfsen. Panhuis en Blazende Veiligheid wisten elkaar in een spannend gevecht met 6-6 in evenwicht te houden. Eco Groen verloor met 3-10 van promovendus Neptunes’12

In de eerste klasse A waren er weinig verrassingen te melden. Exact verloor wel met 3-9 van FC Knetter en SC PEC Zwolle verloor ook de derde wedstrijd op rij met 3-7 van VT Benz. De Vips haalden met een 14-1 winst op AXIOS flink uit en De Belgische Keizer 2 won gemakkelijk met 8-2 van Rafiki. Een mooi en boeiend duel was er te zien tussen nieuwkomers Het Beugeltje en Kletsen & Proeven. Het was Kletsen & Proeven, wie na een 0-4 achterstand toch bijna nog een punt in de wacht wist te slepen, maar toch uiteindelijk met een 3-4 nederlaag de winst moest overlaten aan Het Beugeltje.

Koploper LeGong ging in de 2e klasse verrassend met 6-13 onderuit tegen Roede Vooruit. Ook Iron Art wist in een leuk duel met 6-3 te winnen van Ramenblinderen.nl. Keijl Flevo Holland boekte de tweede driepunter op rij met een 11-7 winst op IJsselhallen Zwolle. Univé Verzekeringen won nu wel na een spannend duel met 4-3 van het Campingteam3. The Black Ties waren met 5-3 te sterk voor L&M Workwear.

Maandag 29 september en woensdag 1 oktober staat er weer een vol programma met leuke affiches op het programma. De wedstrijden starten om 18:30 uur.

Voor nieuws, uitslagen, standen kunt u terecht op www.wrzvzaalvoetbal.nl

Artikel delen:

Reageer