Theater in kajuiten van woonschepen

Zwolle – Op zondagmiddag 5 oktober te zien en te horen: Kajuittheater met Apenmelk in Zwolle. Kleinschalige voorstellingen in de kajuiten van de gastvrije woonschepen aan de Thorbeckegracht onder regie en productie van Marjan Penterman en de Zwolse verhalenverteller Stan Fritschy.

Verhalen, theater en muziek over de zoute zee, verlangen, liefde en heimwee. Over stormen en gevaar, zeemeerminnen en turen naar de horizon. Meer dan twintig acteurs, vertellers en muzikanten uit Zwolle en omgeving treden op voor de echte liefhebber van kleinkunst. Het evenement start om 13.30 uur in stadsbrasserie De Harmonie aan de Grote Markt met muzikante Hanneke Evink. In groepen trekt het publiek langs meerdere voorstellingen op de woonschepen en pauzeren met apenmelk, zeemeerminnenkuit en zeemansliederen. We sluiten af met de Firma Weijland in De Harmonie. Reinder van Raalte en Lucy Legeland bezingen het wiegen van het water en de stormen van het hart.

Informatie en reserveren (aanbevolen!): www.deverhalenman.nl of 06 – 41 46 11 45. Toegang € 15,- per persoon voor een hele middag in het ruime sop. Wie wil kan bij De Harmonie reserveren voor een zeemansmenu (€22,50) na afloop: www.harmoniezwolle.nl.

Artikel delen:
Reactie 1

Reageer