Tom Hades en Jon Rundell naar Hedon

Zwolle – Beatsmaestro en vast gezicht Roy El Kei heeft samen met zijn compagnon weer voor een smakelijke line-up gezorgd door niemand minder dan Tom Hades en Jon Rundell naar Hedon te halen. Het vaste Deephouse, Techhouse en Techno-event van het Zwolse podium keert na de succesvolle edities van eerder dit jaar terug op zaterdag 4 oktober.

 

De Belgische Tom Hades was pas 15 toen hij zijn eerste keyboard kocht. In 2000 kwam de eerste co-release met Marco Bailey uit. Dit was meteen de start voor een grote periode met releases die hem over de hele wereld voerde. Vorig jaar verscheen de eerste solo productie,The Missing Touch, van Hades. Een release die op meesterlijke wijze uptempo tracks afwisselt met relaxende down-tempo parels; dit mag met recht beschouwd worden als een nieuwe Belgische delicatesse.

 
Jon Rundell 
Trends en hypes laat Jon links liggen; met een scherpe visie op de scene volgt de man zijn eigen pad. En dat is terug te horen in zijn werk. Al sinds de eerste releases uit 1996. Hij ontmoette Carl Cox, de technoveteraan, tijdens zijn eigen clubnightshows in Brighton, die sindsdien Rundell altijd is blijven supporten. Dat Cox weet wanneer hij kwaliteit ziet blijkt wel weer, Rundell’s track Knick Knack weet 6 weken lang de nummer 1 positie vast te houden in de Beatport Chart. Tegenwoordig komen zijn EP’s uit op zijn eigen label Etch.
 

DEEP
Line-up: TOM HADES, JON RUNDELL, ROY EL KEI 
/JOSHUA KAYN

 

Locatie                        : Poppodium Hedon, Zwolle
Wanneer                     : Zaterdag 4 oktober
Open / aanvang         : 23:00 uur

Entree                         : € 10,00

Leeftijd                        : 18+

Kaarten voor dit event zijn verkrijgbaar via de website van Hedon en bij Plato in Zwolle. Voor meer informatie zie www.hedon-zwolle.nl

Artikel delen:

Reageer