Uitreiking Van der Capellen Junior TTO certificaten

Zwolle – Afgelopen donderdag 25 september vond om 16.00 uur de uitreiking plaats van de Junior TTO certificaten op de Van der Capellen aan leerlingen die de onderbouw van het tweetalig onderwijs hebben gehaald.

 

overhandiging_vereeuwigen.jpg

Onder grote belangstelling van ouders en familieleden vond in de tot aan de deur gevulde aula van het Van der Capellen afgelopen donderdag 25 september de feestelijke uitreiking plaats van de uitreiking van de Junior TTO certificaten. Peter van Voorthuizen, teamleider tweetalig onderwijs opende de uitreiking met een praatje waarin hij het belang van tweetalig onderwijs benadrukte. Daarna vertelde een leerling , uiteraard in het Engels, wat voor Engelstalige activiteiten de leerlingen in de loop der jaren allemaal gedaan hadden. Met als hoogtepunt natuurlijk de reis naar Londen.

volle_aula_uitreiking_tto_certificaten.jpg

groepsfoto.jpg 

Tijdens de uitreiking overhandigen drie mentoren van de Van der Capellen de certificaten en een roos aan de leerlingen. Gedurende de overhandiging mochten de ouders natuurlijk dit heugelijke moment vereeuwigen, waar massaal gebruik van werd gemaakt. Na de uitreiking vond de gebruikelijke groepsfoto plaats waarop leerlingen trots hun certificaten en roos lieten zien.

Artikel delen:

Reageer