Het weer: droge nazomerdag

Zwolle – Zaterdag begint met laaghangende bewolking en mist, tegen de middag is alles opgelost en komt de zon erbij. Het blijft vrijwel overal droog en er staat een zwakke wind uit zuidelijke richting, het wordt overdag zo’n 20 graden.

26-09-2014_weerfoto_a28_zwolle.jpg

A28 bij Zwolle Centrum 

Zondag in de ochtend is het op de meeste plaatsen opnieuw nevelig. Later breekt echter de zon goed door en het blijft droog in onze regio, wel zijn er in de middag wat sluierwolken. De wind is zwak tot hooguit matig uit oost- tot zuideoostelijke richting. Het wordt met temperaturen rond de 20 graden een fraaie dag. Maandag zijn we het zonnige weer nog niet kwijt en wordt het opnieuw een prachtige nazomerse dag. Af en toe schijft er wat sluierbewolking over maar het lijkt droog te blijven. Bij een zwakke tot matige zuidoostelijke wind wordt het 19 tot 22 graden.

Artikel delen:
Reacties 5
  1. wel een innovatief gebouw

    Achmea wil met dit kantoor haar maatschappelijke verantwoordelijkheid ten aanzien van duurzame energie laten zien. Er wordt dan ook extra aandacht besteed aan het beperken van het energieverbruik en het minimaliseren van de belasting van het milieu. Zo loopt de verlichting via bewegingsmelders, zodat er in ongebruikte ruimten niet onnodig licht brandt. Ook is er een daglichtregeling: als de zon feller schijnt, dimmen de lichten. Je vindt in het kantoor nergens radiatoren, maar wel inductie-units met aanvullende vloerverwarming/koeling op de eerste verdieping. In de luchtbehande-lingskast is een warmtewiel opgenomen als warmte terugwin element. Dat is allemaal energiezuiniger.

Reageer