Van snottebel tot stuiterbal

Zwolle – Dinsdag 7 oktober is Franc Müller, directeur van de Academie voor Klassieke Homeopathie te Zwolle en al bijna 25 jaar werkzaam als klassiek homeopaat, te gast in de Statenzaal van de Bibliotheek Zwolle. Hij vertelt over de brede werking van klassieke homeopathie en wat homeopathie specifiek voor je kind kan betekenen.

Ieder kind heeft wel eens wat, zoals een steeds terugkerende verkoudheid, oorpijn of een allergie. Het kan acuut zijn, maar ook al langere tijd duren. Als ouder wil je natuurlijk graag wat doen voor je kind, maar wat is het beste?
Klassieke homeopathie is een natuurlijke en effectieve mogelijkheid om je kind te helpen herstellen. Niet alleen van fysieke klachten, maar homeopathie helpt ook bij psychische en emotionele klachten of ontwikkelings- en gedragsproblemen, zoals ADHD. Kinderen reageren vaak goed op homeopathische geneesmiddelen. Ze knappen vaak snel weer op, raken weer in balans, krijgen meer weerstand, worden rustiger en gaan zich beter ontwikkelen. Een lezing voor iedereen die verder wil kijken en meer wil voor zijn of haar kind.

De lezing Van snottebel tot stuiterbal van Franc Müller start dinsdagavond 7 oktober om 20.00 uur in de Statenzaal van de Bibliotheek Zwolle (Diezerstraat 80). De lezing duurt tot ca. 22.00 uur. De entree bedraagt 6 euro of 5 euro (Voordeelmetjebiebpas). Aanmelden voor de lezing is mogelijk via www.bibliotheekzwolle.nl.

Artikel delen:

Reageer