Winnaar Studentenbandfestival presenteert EP

Zwolle – De Ermelose winnaars van het Studentenbandfestival Zwolle, Backgammon presenteert met trots haar tweede EP A Walk Back Home in Hedon op vrijdag 3 oktober.

 

backgammon.jpg 

 

De indie- rockband heeft inmiddels opgetreden bij Tros Muziekcafé van Radio 2 en werd door VRPO’s 3voor12 uitgeroepen als één van de Hollandse Nieuwe. De rock ‘n roll band Money &The Man zal het voorprogramma verzorgen. Slechts vier jaar geleden kwamen de jongens bij elkaar en inmiddels zijn ze een begrip in de omgeving. Na het uitbrengen van hun eerste EP Get Rich in 2012 ging de route naar succes snel. Na het uitkomen van hun nieuwste EP, kwam de titelsong kortgeleden binnen op nummer 4 in de alternatieve lijst van intothetune.com.

Money & The Man is een band die je niet snel vergeet. Met twee leden is het geen grote setting, maar dat is niet te horen in de sound. Met een minimalistisch drumstel en zes snaren maken deze kerels overzichtelijke rock ‘n roll sinds half 2013. Vorig jaar deed de band nog mee aan de bandcontest Stairway To Hedon, nu vervullen ze de support voor Backgammon. 

BACKGAMMON
Support: MONEY & THE MAN

 

Locatie                        : Poppodium Hedon, Zwolle
Wanneer                     : Vrijdag 3 oktober
Open                          : 20:30 uur

Aanvang                     : 21:00 uur

Entree                         : € 6,50

Kaarten voor dit optreden zijn verkrijgbaar via de website van Hedon en bij Plato in Zwolle. Voor meer informatie zie www.hedon-zwolle.nl

Artikel delen:
Reactie 1
  1. De band speelt prettig in het gehoor liggende songs met een rauw randje. Jong, energiek met een verrassend volwassen sound voor deze 4 mans formatie. Een aanrader

    Mark

Reageer