Snuffelmarkt in de IJsselhallen

Zwolle – Vintage is tegenwoordigweer helemaal hip. En dan ben je bij de gezellige Snuffelmarkten die plaatsvinden in IJsselhallen Zwolle aan het juiste adres. Ga als een echte speurneus op zoek naarunieke spullen of zaken die in jouw verzameling nog ontbreken. In 2014 kan dat nog op 12 oktober, 2 november en 14 december.

 

Tegenwoordig vliegen de termen ‘second hand’ en ‘vintage’ je om de oren.  Geen wonder dat de Snuffelmarkt in IJsselhallen Zwolle altijd kan rekenen op grote belangstelling van het publiek. Daarom is het maar goed dat er dit jaar nog drie Snuffelmarkten op het programma staan. Bezoekers speuren er de honderden kramen af op zoek naar bijvoorbeeld prachtige uurwerken, poppen, speelgoed en miniatuurauto’s. Ideaal voor een gezellig bezoekje samen met vrienden en vriendinnen, familie of collega’s.

Openingstijden en entree
De Snuffelmarkt is op zondag 12 oktober geopend van 9.00 tot 16.30 uur. De entree bedraagt 4 euro voor volwassenen, kinderen tot 12 jaar en  volwassenen boven 80 jaar hebben gratis toegang.

Artikel delen:

Reageer