HCO genomineerd voor Website van het Jaar 2014

Zwolle – De website van het Historisch Centrum Overijssel (HCO) is genomineerd voor de verkiezing Website van het Jaar 2014. Een geweldige eer voor het HCO, waar digitalisering en online beschikbaarheid van informatie één van de speerpunten is. Er zijn in totaal zo’n 280 websites geselecteerd, verdeeld over 23 categorieën.

Het HCO gaat de strijd aan met andere sites in de categorie Overheid. Er zijn twee prijzen te winnen: de Beste en de Populairste Website van het Jaar. De website met de hoogste score wordt Beste Website van het Jaar; een juryprijs waarbij wordt gelet op onder meer inhoud, vormgeving en navigatie. De award voor Populairste Website gaat naar de site met de meeste stemmen.

Stem mee!
Help mee om Overijssel op de kaart te zetten! Van 29 september tot en met 7 november kan het Nederlandse publiek stemmen op de website van het Historisch Centrum Overijssel. Een mooie gelegenheid om de provincie landelijke aandacht te geven. Onder de kiezers worden interessante prijzen verloot waaronder een Apple Mac Book Air en een camera. 

Stemmen kan via: websitevanhetjaar.nl/historisch-centrum-overijssel

Artikel delen:

Reageer