Cursus muziek en dans bij Jubal Zwolle

Zwolle – Vanaf maandag 3 november beginnen de nieuwe cursussen Showkidz en Muzikidz bij Jubal Zwolle. Tijdens deze cursussen kunnen kinderen vanaf ongeveer 7 jaar op een laagdrempelige manier kennismaken met muziek en dans. Inschrijving is vanaf nu mogelijk.

muzikidz_van_jubal_zwolle1.jpg

Muzikids 

De cursus Showkidz is een unieke manier om meisjes en jongens kennis te laten maken met eigentijdse dansvormen en muziek. In 4 periodes van 10 weken leren zij op een leuke en creatieve manier alles over danspassen, exercitie en het gebruik van attributen. Deze opleiding van Jubal Zwolle is uniek in de regio, want de kinderen worden hiermee opgeleid tot colorguard.

Bij de cursus Muzikidz leren jongens en meisjes op een leuke en leerzame manier een muziekinstrument te bespelen, zoals een trompet, saxofoon, trombone of trommel. De cursus duurt 40 weken en is verdeeld in 2 fasen. De eerste fase staat in het teken van algemene muzikale vorming. In de tweede fase kiezen de kinderen een instrument waarop ze gaan spelen.

Beide cursussen duren 40 weken en kosten slechts 1 euro per les. De cursussen worden gegeven door ervaren docenten op maandagavond (Showkidz) en dinsdagavond (Muzikidz) en zijn geschikt voor kinderen vanaf ongeveer 7 jaar. Aanmelden kan eenvoudig via de website www.jubalzwolle.nl/aanmelden.

Artikel delen:

Reageer