Harry Meulman wil op Expeditie Man bijt hond

Zwolle – Hoe goed kennen we Nederland nou echt? Het populaire televisie programma Man bijt hond gaat op zoek naar het antwoord door twee avonturiers drie weken lang de kans te geven om Nederland te doorkruizen. Zwollenaar Harry Meulman wil graag deelnemer worden. Je kan tot vrijdag 3 oktober op hem stemmen .

De deelnemers gaan op zoek naar onbekende bijzondere trekpleisters en pleisterplaatsen en laten met hulp van het publiek zien dat Nederland véél meer te bieden heeft dan alle overbekende attracties en dagjes uit. Man bijt hond brengt Nederland in beeld op een manier zoals het nog nooit eerder is gedaan. In de speciale Man bijt hond Reisgids app worden de meest gedenkwaardige plekken die zij tegenkomen bewaard, maar ook kan de kijker een plek aandragen. Zo ontstaat een spannende digitale reisgids met alternatieve bezienswaardigheden en unieke uitstapjes voor iedereen te downloaden. De selectie van de kandidaten en de reis zelf zijn vanaf 29 september dagelijks te volgen op ExpeditieManbijthond.nl en natuurlijk op televisie.

Artikel delen:
Reacties 16
  1. Tsja, als je het leuk vindt dat onbekend Nederland ruw opgeschrikt wordt door knetterend motorgeluid moet je op Harry stemmen. Ook een gevalletje van ‘ik moet met m’n kop op tv?’

  2. Ik ontdek Nederland liever zelf zonder pottenkijkers. Ik hoef ook niet naar de plekjes die op tv ontdekt worden want dan gaat elke malloot daar naartoe omdat een ander gezegd heeft dat het daar zo “mooi” o.i.d. is.

Reageer