Zorgboerderij Molenzicht breidt uit

Zwolle – Ondanks alle onzekerheden voor de toekomst is Zorgboerderij Molenzicht toch gestart met de uitbreiding van de kantine. Met name de toenemende vraag voor dagbesteding op Molenzicht en het aantal mensen dat in de rolstoel komt maakt het dat Molenzicht de plannen heeft doorgezet.

molenzicht2.jpg

De kantine krijgt straks rustruimtes en een fijne werkkeuken. Verder wordt de ruimte wat oppervlakte betreft verdubbeld. Dit alles om zo nog beter de dagbesteding te kunnen bieden die we voor ogen hebben. Er wordt getracht de bouw eind november hopen af te kunnen ronden. De decembermaand zal dan in het teken staan van de inrichting. In 2015 zal er gestart worden in de geheel vernieuwde kantine. In het voorjaar zal er een open dag worden georganiseerd om zo een ieder de mogelijkheid te geven een kijkje te komen nemen. Voor meer info: www.zorgboerderij-molenzicht.nl

molenzicht1.jpg

Artikel delen:
Reacties 3
  1. Die boeren lachen zich kapot dat er zorgboerderijen komen, de ene subsidie na de andere, de ene gift na de andere, ze hebben nog nooit zoveel verdient. Maar gewoon koeien houden is ze teveel.

Reageer