Zwolse Nacht van de Nacht

Zwolle – De Nacht van de Nacht is een evenement van de Natuur- en Milieufederaties om aandacht te vragen voor de gevolgen van lichtvervuiling. Ook in Doepark Nooterhof bruist het van de donkere activiteiten tijdens de Zwolse Nacht van de Nacht op 25 oktober.

nachtvandenacht.jpg

Archieffoto Weblog Zwolle

Het belang van duisternis voor mens en natuur staan centraal in een gevarieerd, spannend, informatief en sfeervol programma voor jong en oud. De organisatie is in handen van de Milieuraad Zwolle, die hiervoor samenwerkt met Thales, studentenleerbedrijf Productiepark Nooterhof, Doepark Nooterhof, IVN en diverse andere groene partners. De toegang is gratis. Je bent welkom van 19.00 tot 22.00 uur. Het complete programma staat binnenkort op de site van Doepark Nooterhof.

Artikel delen:
Reacties 3
  1. de nacht van de nacht bestaat al jaren, ieder jaar staat de sterrenkunde vereniging met een flink aantal telescopen klaar op het gras in de Nooterhof.
    Heeft zeer weinig met geiten te maken 😛 ..(Maak je geen zorgen Nolles, het is zo weer carnaval, dan komt jou hobby weer aan de beurt.)    ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.