Nieuwe mannelijke stripact naar Zwolle

Zwolle – De nieuwste sensatie in Nederland komt naar Zwolle! Op Zaterdag 8 november zullen The Dutch Fantasy een spectaculaire show gaan geven in de Nieuwe Buitensociëteit. En wat voor één?!

dd_2.jpeg 

Het belooft een avond te worden waar menig hart sneller van gaat kloppen. Het theater zaal wordt deze avond omgetoverd tot een ware feest hotspot. De goed getrainde mannen zullen een show weggeven die maar liefst 4 uur duurt en vol zit met spanning, sensatie, dans, entertainment en uiteraard goodlooking mannen! Ticket zijn er vanaf 12,50 euro. Kaarten bestelt u HIER .

dd.jpeg 

dd3_.jpeg 

Artikel delen:
Reacties 21
  1. Veel mannen worden onzeker door dit bericht, daarom trekken ze het gelijk richting de Gay scene;) Ik denk echter dat het vol met vrouwen zal zitten, die willen ook wel eens live zien hoe het ook kan in tegenstelling wat er elke avond op de bank zit:P

  2. hahah Zwolledeer, ja zal wat zijn voor die mannen want sommige hebben van die mollige vrouwtjes thuis zitten en daar moeten ze elke dag naar kijken is ook niet altijd een pretje….Hahha

  3. Tjonge, wat een opwinding over een mannen-stripact. Dit is zo'n gedateerd fenomeen, wat een treurigheid als je hier met je vriendinnen naartoe gaat als vrouw zijnde. Zwolle loopt duidelijk achter op dit vlak. Lachwekkend.

  4. Ik ageer tegen die mannen die commentaar hebben op hun vrouw.
    Dan zeg ik kijk eerst eens zelf in de spiegel voordat je een ander loopt te bekritiseren. @Jasper, blijkbaar voel jij je ook aangesproken.
    Mannen en vrouwen "dream on".

  5. Is molligheid een fout, Jasper? Laten die mannen die het geen pretje vinden om naar hun mollige vrouw te kijken, morgen meteen de scheidingspapieren aanvragen. Kan die vrouw ook weer verder met iemand die haar respecteert om wie ze is in plaats van iemand die haar onderuithaalt met vetmetingen. Zijn er uiteindelijk drie gelukkig. Win-win.

Reageer