Jimmy LaFave naar grote zaal Hedon

Zwolle – Jimmy LaFave, een naam die heel veel roots, blues en americana fans doet watertanden, speelt dinsdag 7 oktober in Hedon. Er was dusdanig veel animo voor het concert dat het Zwolse poppodium heeft besloten het concert te verplaatsen van de kleine naar de grote zaal.

 jimmy_lafave-1.jpg

De Amerikaan heeft in ruim dertig jaar een indrukwekkende discografie opgebouwd met maar liefst 20 albums op zijn naam. Op jonge leeftijd raakte Jimmy geïnspireerd door verschillende authentieke songwriters als Woody Guthrie, Chet Baker en JJ Cale, allen afkomstig uit het piepkleine Wills Point in Texas. Deze invloeden en zijn eigen ervaringen gaven hem zijn eigen geluid. Op zijn laatste album Depending On The Distance uit 2012 staan vijf covers van muzikale helden Bob Dylan, Bruce Springsteen en John Waite. Magazine Writteninmusic schrijft: ”Dat LaFave’s uitvoeringen aanslaan bij de fans is begrijpelijk, ze staan als een huis en de singer-songwriter geeft er zijn eigen unieke draaiaan waardoor het lijkt alsof hij ze zelf geschreven heeft."

Kaarten voor dit optreden zijn inmiddels weer verkrijgbaar via de website van Hedon en bij Plato in Zwolle. Voor meer informatie zie www.hedon-zwolle.nl

JIMMY LAFAVE

Locatie : Poppodium Hedon, Zwolle
Wanneer : Dinsdag 7 oktober
Open : 20:30 uur
Aanvang : 21:00 uur 
Entree : € 16,50 

Artikel delen:

Reageer