Creatieve workshop voor kinderen

Zwolle – Heb je altijd al je tekentalent willen ontdekken of juist ontwikkelen? Wil je lekker aan de slag met verf en werken aan je eigen werk? Of ontvang je graag een opdracht van de docent? Kom dan eens kennismaken met de teken- en schilderlessen van Stichting Dans en Creatief Centrum Zwolle! Bij Dans & Creatief kunnen zowel kinderen als volwassenen terecht.

tekenen_kids.jpg 

Speciaal voor kinderen tussen de 10 en 13 jaar is er donderdag 9 oktober van 17 tot 18 uur een kennismakingsworkshop voor slechts 10 euro. Kinderen kunnen kennismaken met de gevarieerde lesstijl van deze docent. Naast dat de basistechnieken van het tekenen en schilderen worden behandeld, is er ook ruimte om aan de slag te gaan met je eigen wensen, zoals bijvoorbeeld striptekenen. Bij voldoende animo zal er na de herfstvakantie worden gestart met de wekelijkse lessen.

Voor volwassenen zijn de lessen elke dinsdagavond van 19.30 tot 21.00 uur. Aan de hand van opdrachten maak je kennis met de veelzijdige technieken en ontdek je waar je talent en passie ligt. Zowel de startende als de gevorderde leerling kan in deze les terecht, de docent geeft individuele tips en begeleiding.

tekenen_17.jpg 

Aanmelden voor de workshop of proefles kan via de website: www.danscreatief.nl, per mail: info@danscreatief.nl of bel: 06 – 13 88 64 92. De lessen worden gegeven aan de Harm Smeengekade 20, Zwolle.

Artikel delen:

Reageer