Gratis proeftraining bij Zwolsche Boys

Zwolle – Voetbalclub Zwolsche Boys probeert met gratis proeftrainingen de jeugd kennis te laten maken met voetbal. Uiteindelijk hoopt de club natuurlijk ook nieuwe spelertjes aan zich te binden.

zwolsche_boys.jpg

„Door juist op deze wijze een ‚luchtige’ training te geven weten jongens en meisjes heel snel of ze dit leuk vinden of niet. En als ze willen mogen ze natuurlijk vriendjes of vriendinnetjes meenemen, daardoor is de drempel heel laag. Bovendien kun je als speler van de club ook aan andere activiteiten meedoen, denk maar aan o.a. een Halloween speurtocht, het Sinterklaasfeest en meer.", laat de club weten.

Inmiddels is de eerste proeftraining al achter de rug. „Dat was zeker een succes. Vandaar dat we ook verwachten dat de overige trainingen goed bezocht zullen worden.” Er zijn nog drie gratis proeftrainingen (vanaf 4 jaar) bij de Zwolsche Boys, deze vinden plaats op 4, 11 en 18 oktober, 09.00-10.00u. Aanmelden (of voor informatie): info@zwolscheboys.nl

Artikel delen:
Reacties 17
 1. Triest hoe deze van oudsher volksclubje uit Zwolle is afgegleden tot een kleurloze clubje ergens in Zuid, waar ze middels dit soort acties nieuw jeugd aan zich proberen te binden. Kan me nog herinneren dat ze begin jaren ’00 redelijk wat jeugdteams hadden, en de club nog een uitstraling had.

 2. @filosoof ik hoop dat je vroeger je huiswerk beter deed. Als je denkt dat de club kleurloos is, loop dan eens binnen, er is veel verandert maar kleurloos is het allerminst. En deze manier om nieuwe jeugd aan zich te binden lijkt me een eerlijke en vrijblijvende manier voor de jeugd om te kijken of zij voetballen leuk genoeg vinden om zich aan te melden.

  Ik snap dat je geen boysman bent maar je hoeft niet op alle slakken zout te leggen.

 3. @Filosoof: onder het mom van ‘vroeger was alles beter’, goed dat je hierover je mening geeft. Het zou alleen nog beter zijn om iets te gaan doen voor de vereniging, om terug te kunnen keren naar de ‘kleurrijke’ vereniging zoals jij die kent. Jij hebt daarnaast de wijsheid in pacht over het werven van nieuwe leden.

  Kom na al die jaren eens langs, want zo kleurloos is het zeker niet meer.

 4. Zoals ik hier al eens vaker geopperd heb: blijkbaar lukt het deze vereniging niet om in een kinderrijke buurt een groot aantal elftallen op te richten, dus ik zou zeggen: verkoop de toko aan je buurman waar het wel altijd een drukte van belang is, en doek je vereniging lekker op.

  Beter voor iedereen.

 5. Dit soort berichten maakt pijnlijk duidelijk dat de ZB moeite heeft om nieuwe jeugd aan zich te binden. Eerlijk kan ik het niet noemen. Als je geen enkel F elftal hebt, waar ga je het nieuwe lid dan laten voetballen?

 6. Wilde mijn zoon aanmelden, maar er waren zo weinig leden, dat er geen team is. Hij mocht alleen trainen. Hij is nu lid bij ZAC en speelt daar in een fantastische F-League als een echte prof. In de winter lekker in de zaal. Goed geregeld allemaal.

 7. Iedereen kan gelukkig de sport en vereniging kiezen die hem/haar aanspreekt! De Zwolsche Boys werken hier en daar ook al samen met ZAC. Een mooi voorbeeld is het meiden voetbal!

  We hebben hier niet veel mee te maken.. Laat de kinderen kennismaken en doen wat ze leuk lijkt! We hebben het over dezelfde sport toch? Wij staan langs de lijn en ze moedigen aan! Of gebeurt dat hier?:)

 8. Vind dat Zwolse Boys inderdaad een eerlijke kans moet krijgen. Maar op en gegeven moment, moet er een beslissing komen over hoe lang ga je door met deze kans. Het komt steeds vaker voor op zaterdag dat er bij Zwolse Boys op zaterdag velden en kleedkamers leeg zijn/staan en dat men bij ZAC smeekt om ruimte.

Reageer