CSE VC Zwolle debutant in de eredivisie

Zwolle – Zaterdag 11 oktober wordt een historische dag voor de Zwolse volleybalhistorie. Voor het eerst speelt een Zwols vrouwenteam een thuiswedstrijd op het allerhoogste nationale niveau. Na drie opeenvolgende kampioenschappen en promoties debuteert CSE VC Zwolle dit seizoen in het Landstede Sportcentrum tegen Peelpush uit Meijel.

CSE VC Zwolle heeft oud intenational Henriëtte ter Steege aangetrokken als trainer/coach en is voor velen de grote onbekende in de eredivisie. Toch zou het team wel eens voor een verrassing kunnen gaan zorgen. In de oefenwedstrijden voorafgaand aan deze eerste thuiswedstrijd werden al hoopgevende resultaten neergezet.

Het team heeft zich ten opzichte van vorig jaar flink versterkt met talentvolle speelsters uit Rijssen, Schalkhaar, Groningen en Alabama University. De speelsters, onder aanvoering van aanvoerster Eveline Stevens, zijn er op gebrand hun visitekaartje af te geven.

VC Zwolle heeft besloten om alle volleyballiefhebbers de kans te bieden dit unieke moment bij te wonen. De wedstrijd wordt gespeeld in het Landstede Sportcentrum, Hogeland 10
8024 AZ Zwolle. De toegang is geheel gratis, de aanvang is om 19.30 uur.

Artikel delen:

Reageer