Kindervoorstelling Dirk Scheele in Hedon

Zwolle – Na het succes van de vier cd’s van De Liedjesspeeltuin leek het Dirk leuk om weer eens een intiem theaterprogramma te maken rond deze liedjes. Verpakt in een verrassend mooi Liedjesspeeltuindecor, neemt Dirk Scheele de kinderen mee in een actief meedoe-liedjes-popconcert voor de allerkleinsten. Er is zowel een ochtend- als een middagvoorstelling op zaterdag 11 oktober in Zwols poppodium Hedon.

dirkscheele_gerhard_witteveenpress.jpg 

Dirk Scheele is mateloos populair bij jonge kinderen. Hij is regelmatig te zien met zijn liedjes en televisieprogramma’s op de kinderzender Nickelodeon. Dirk heeft ook al een groot aantal cd’s en dvd’s voor kinderen uitgebracht en hij ontving voor De Liedjesspeeltuin een speciale award voor 100.000 verkochte cd’s. Dirk Scheele bespeelde de afgelopen jaren succesvol de theaters met shows als Vroem Vroem, Huis, tuin en keukenliedjes, Dikkie Dik limonade met prik, Ik woon in een huis en Dikkie Dik en zijn vriendjes.

Locatie : Poppodium Hedon, Zwolle
Wanneer : Zaterdag 11 oktober
Ochtendvoorstelling : zaal open 11:00u / aanvang 11:30u
Middagvoorstelling : zaal open 14:00u / aanvang 14:30u
Entree : € 12,50

Kaarten voor dit optreden zijn verkrijgbaar via www.hedon-zwolle.nl en bij Plato in Zwolle. Voor meer informatie zie www.hedon-zwolle.nl.

Artikel delen:

Reageer