Procedure zorgwoningen aangepast

Zwolle – De procedure om voor een zorgwoning in Zwolle in aanmerking te komen wijzigt per 1 oktober 2014. Per 1 oktober worden de woningen van het Servicepunt Zorgwoningen via De Woningzoeker (www.dewoningzoeker.nl) aangeboden, en worden de Driezorgwoningen rechtstreeks via Driezorg aangeboden (voor informatie, zie: www.driezorg.nl).

Het Servicepunt Zorgwoningen is een samenwerkingsverband tussen de woningcorporaties uit Zwolle, Kampen en IJsselmuiden (Beter Wonen IJsselmuiden, deltaWonen, Openbaar Belang en SWZ) en  de zorgpartijen, IJsselheem en Zonnehuisgroep IJssel-Vecht. Per 1 oktober worden de woningen van het Servicepunt Zorgwoningen via de website van De Woningzoeker (www.dewoningzoeker.nl) aangeboden. Deze overgang sluit aan bij het bestaande woonruimteverdeelsysteem voor huurwoningen in Zwolle. De zorgwoningen in Kampen en IJsselmuiden worden al langer op deze manier aangeboden. De samenwerkingspartners zorgen er gezamenlijk voor dat de persoonlijke aandacht is gewaarborgd voor mensen die op zoek zijn naar passende woonruimte met zorg.

Voor vragen over de woningen van het Servicepunt Zorgwoningen kunnen woningzoekenden contact opnemen met:
• deltaWonen (038) 851 02 00 info@deltawonen.nl 
• Woningstichting SWZ (038) 468 01 23 info@swz.nl
• Openbaar Belang (038) 456 72 22 info@openbaarbelang.nl 
• Beter Wonen IJsselmuiden (038) 332 33 99 info@bwij.nl

Driezorg
Per 1 oktober maakt Driezorg geen deel meer uit van het Servicepunt Zorgwoningen, en worden de Driezorgwoningen rechtstreeks via Driezorg aangeboden (voor informatie, zie www.driezorg.nl). Voor vragen over de Driezorgwoningen kunnen woningzoekenden contact opnemen met Herma Handstede of Therèse Bessembinders van Driezorg. Zij zijn dagelijks bereikbaar van 08.30 tot 16.00 uur, via telefoonnummer (038) 456 18 55 of per e-mail wonen@driezorg.nl

Artikel delen:

Reageer