Themaavond NVBS over vakantietreinen

Zwolle – Woensdag 8 oktober houdt de Nederlandse Vereniging van Belangstellenden in het Spoor- en tramwegwezen (NVBS) een ‘doe-het-zelf’ bijeenkomst. Onder de noemer Vakantie-Varia-Avond tonen bezoekers hun opnamen van spoorse zaken. Dit is elk jaar weer een groot succes met verrassend en gevarieerd beeldmateriaal. Dit kan gaan om dia’s, digitale foto’s en video.

sam_1844.jpeg 

Vakantie kan een rekbaar begrip zijn. Deze foto is 26 september genomen op ’s werelds grootste spoorwegbeurs, de InnoTrans in Berlijn. Het betreft een Vossloh Eurolight, gebouwd in Spanje en bestemd voor een Brits spoorwegbedrijf. Foto: Brian Veltman

Er geldt een maximum presentietijd van 15 minuten. Graag tevoren aanmelden via zwolle@nvbs.com onder vermelding van onderwerp en type beeldmateriaal. De NVBS is de Nederlandse Vereniging van Belangstellenden in het Spoor- en tramwegwezen. De bijeenkomst van de afdeling Zwolle begint om 20.00 uur en wordt gehouden in het Denksportcentrum Zwolle, Venestraat 15. Dit is in het verlengde van de tijdelijke stationstraverse. De entree bedraagt 2 euro. Meer info op www.nvbs.com/zwolle.

Artikel delen:

Reageer