3FM Singer-songwriters in Hedon Zwolle

Zwolle – Het programma De Beste Singer-songwriter van Nederland heeft al vele grote namen voortgebracht. Dit jaar stuurt 3FM de finalisten van het derde seizoen op tour, met op vrijdag 10 oktober een optreden in Hedon. Op donderdag 9 oktober staan ex-finalisten Judy Blank en support-act Mevrouw Tamara op het podium van Hedon. Op de zaterdag brengt de Australische Jaimi Faulker zijn theatervoorstelling naar de prachtige Statenzaal van de bibliotheek. 

stef.jpg

Stef Classens, foto door Marloes Bosch

Tijdens De Beste Singer-Songwriter van Nederland Tour 2014 komen alle finalisten van het derde seizoen van het populaire VARA programma optreden in Zwolle. Na Douwe Bob en Michael Prins werd eind juli bekend dat Stef Classens zich De Beste Singer-Songwriter van Nederland mag noemen en zal daarmee zeker aanwezig zijn bij het concert in Hedon. Tijdens de live-finale vanuit het Paard van Troje in Den Haag wist Stef te imponeren met het nummer She Will Help You Out en de jury, bestaande uit Giel Beelen, Sanne Hans, Eric Corton, Jacqueline Govaert, Chef’Special en Paul Rabbering te overtuigen. Ook Valentina, Youri, Josephine, Myriam en David Benjamin zullen hun songs brengen op het podium.

Judy Blank en supportact Mevrouw Tamara waren finalisten van De Beste Singer-Songwriter van Nederland. Judy Blank betoverde zo haar publiek op televisie, nu doet ze dat met haar eerste album When The Storm Hits tijdens haar eigen clubtour. Zelf omschrijft Judy haar muziek als ‘eerlijke pianopop met een hart’. Verhalende nummers waarin mensen en situaties beschreven worden.

De in Berlijn woonachtige Australische singer-songwriter en meestergitarist Jaimi Faulkner reist met zijn gitaar en zijn unieke mix van blues, folk en soulmuziek al sinds jonge leeftijd met veel succes de wereld over. In deze From Down Under and Back Again solo theatertour neemt hij je mee op een muzikale reis door zijn leven en speelt hij liedjes die geboren zijn uit zijn omzwervingen.

 

3FM PRESENTS: DE BESTE SINGER-SONGWRITER VAN NEDERLAND TOUR 2014

Locatie : Poppodium Hedon, Zwolle
Wanneer : vrijdag 10 oktober
Open : 20:00 uur
Aanvang : 21:00 uurEntree : € 20,50 

JUDY BLANKL / support: MEVROUW TAMARA

 

Locatie : Poppodium Hedon, Zwolle
Wanneer : donderdag 9 oktober
Open : 19:30 uur
Aanvang : 20:30 uur
Entree : € 11,50

JAIMI FAULKNER

Locatie : Poppodium Hedon, Zwolle
Wanneer : zaterdag 11 oktober
Open : 20:00 uur
Aanvang : 20:30 uur
Entree : € 14,00

Kaarten voor deze concerten zijn verkrijgbaar via www.hedon-zwolle.nl , aan de avondkassa en bij Plato in Zwolle.

 

Artikel delen:

Reageer