€ 3.500,- voor Stichting Present Zwolle

Zwolle – Netwerkorganisatie JCI Zwolle – voorheen Junior Kamer, organiseerde donderdag 25 september 2014 een golfdag voor ondernemers op de Zwolse Golfclub, met als doel om geld bijeen te brengen voor de Stichting Present Zwolle. Het evenement leverde de Stichting € 3.500,- op.

img_20140926_111546.jpg 

Junior Kamer koos voor Stichting Present Zwolle, omdat zij zich in deze regio keihard inzet om een brug te slaan tussen mensen die iets te bieden hebben en mensen die daarmee geholpen kunnen worden. 72 ondernemers schreven zich in voor deze dag en daarmee was dit jaarlijks terugkerend evenement vrijwel direct uitverkocht. Elsje Goudzwaard, aanwezig namens de Stichting Present, kreeg de symbolische cheque met het totaalbedrag aangeboden uit handen van JCI voorzitter Hans Webbink (JCI Zwolle) en Martin Hemmink (hoofdsponsor Hemmink B.V.).

Elsje: “Stichting Present Zwolle bemiddelt groepen vrijwilligers die zich een dag of langer willen inzetten voor hun medemens in Zwolle. Groepen collega’s, vrienden, of verenigingen knappen vervuilde huizen op van mensen die in een sociaal isolement leven, verhuizen tienermoeders, of bakken pannenkoeken voor de bejaarde medemens. Present is volledig afhankelijk van subsidies en giften en in 2014 hebben we het lastig omdat dit terugloopt. We zijn dus erg blij met de cheque van € 3.500,- die we ontvingen van de Junior Kamer Zwolle. Overigens houdt de Junior Kamer het niet alleen bij golfen, ook zij gaan aan de slag in Zwolle op 8 november. Present zal een mooi project voor ze zoeken!”

Junior Kamer en Golfclub Zwolle kijken met een tevreden gevoel terug op de golfdag en zijn dankbaar voor de inzet van alle sponsoren. Aan de leden de eer om zich te beraden op het doel voor volgend jaar en zich op 8 november met hart en ziel in te zetten voor een project van Stichting Present.

Artikel delen:

Reageer