Start van SV Zwolle Voetbal Academie

Zwolle – SV Zwolle gaat onder leiding van Bram van Bessen, verenigingscoach van Sportpark Marslanden, van start met de SV Zwolle Voetbal Academie. De eerste module gaat van start op 24 oktober. Op vrijdagmiddag van 16.00 uur tot 17.15 uur is het mogelijk om techniektraining te volgen op het kunstgrasveld van SV Zwolle.

bramvanbessen.jpg

In dit seizoen worden twee modules aangeboden, waarvan de eerste module bestaat uit 5 lessen en de tweede module uit tien lessen. De eerste module start op 24 oktober 2014 en eindigt op 23 november 2014. De tweede module begint in de maand maart 2015 en zal eindigen in de maand mei 2015.

Er is plaats voor vier groepen van tien kinderen (totaal 40 deelnemers). De komende cursus is voor de F-, E- en D-pupillen. Je hoeft geen lid te zijn van SV Zwolle om mee te mogen doen. Voetballers vanuit heel Zwolle en omstreken zijn welkom. Het enige vereiste is dat je wel op voetbal zit. Je kunt je nu al opgeven voor de eerste techniektraining bij SV Zwolle. Geef je snel op, want vol = vol! Het inschrijfformulier voor de SV Zwolle Voetbal Academie is te vinden op de website van SV Zwolle, www.svzwolle.nl.

Om er voor te zorgen dat iedereen gebruik van de techniekschool kan maken en iedereen zich verder kan ontwikkelen, zijn de kosten voor de eerste module €25, – per kind, voor 5 trainingen. De tweede module zal €50, – per kind bedragen, voor 10 trainingen.

Artikel delen:

Reageer