Halve finale Grote Prijs van Nederland in Zwolle

Op 28, 29 en 30 september zijn in poppodium Hedon de laatste halve finales van de Grolsch Grote Prijs van Nederland. In deze laatste ronde strijden de overgebleven 6 halve finalisten van de genres Pop/Rock, Singer/Songwriter en HipHop/R&B voor een plekje in de finale.

Op vrijdag 28 september beginnen deze halve finales met de vette beats van het genre Hiphop en R&B. De acts van deze avond zijn: DIO, Ganza, Heinek’n, Kleine Jay, Skenkie en Zo Moeilijk!? De dag erna op zaterdag 29 september staat er een mengeling van energieke, funky, stevige en experimentele pop- en rockbandjes op het podium: All On Black, Clueless, Good Dog Happy Man, Kings Of The Day, Pourquoi Me Reveiller en The Girls. Zondagmiddag 30 september staat in het teken van intense songteksten en meeslepende melodieën. Dan zijn namelijk Ana Criado, Charles Frail, Jodymoon, Joep Berkenbosch, Pien Feith en The Black Atlantic aan de beurt in het genre Singer/Songwriter.

Tijdens deze ronde in Hedon worden drie acts per genre door de jury geselecteerd om door te gaan naar de finale. Daarnaast mag het publiek een stem uitbrengen op de act die zij graag in de eindstrijd zouden willen zien. Dit kan via www.grolschgroteprijs.nl en in Hedon. Uiteindelijk komen er vier van de zes acts per genre op het podium te staan van de Melkweg of Paradiso te Amsterdam.

De laatste halve finale’s van de Grolsch Grote Prijs van Nederland beginnen vrijdag 28 en zaterdag 29 september om 21.00 uur. Zondag 30 septemer begint het om 15.00 uur. Kaartjes voor Pop/Rock en HipHop/R&B kosten € 7,00 en voor Singer/Songwriter € 6,00. Tickets zijn verkrijgbaar bij VVV en Plato te Zwolle en via www.hedon-zwolle.nl.

Meer informatie over de deelnemers en het verloop van de grootste muzikale wedstrijd van Nederland is terug te vinden op www.grolschgroteprijs.nl .

Artikel delen:

Reageer