Koplopers WRZV zaalvoetbal blijven winnen

Zwolle – De afgelopen week kwamen alleen teams uit de 2e en 1e klasse in actie en hadden de hoofdklassers vrijaf. De koplopers in deze klassen deden goede zaken door allemaal te winnen en blijven daardoor de lijsten aanvoeren.

 

Debutant in deze klasse Tabonon wist in een spannend duel aan de goede kant van de score te blijven door een 4-2 winst op Bafana Bafana. OHM wist na lange tijd eindelijk  weer eens te winnen. Het team van Mark Huiskamp wist in een leuk duel 2Connext met 6-5 te verslaan. Au m’n Gurk won met 6-4 van AA Taxi Zwolle. Minoyo Restaurant versloeg met 12-7 Bola-Lah! Satu en Asero kwam te kort tegen Present en verloor met 2-5.

 

2e klasse B

Iron Art blijft vriend en vijand verbazen met wederom een overwinning. De huidige koploper versloeg vrij gemakkelijk met 7-4 IJsselhallen Zwolle. All Stars en AVC hielden elkaar met 2-2 in evenwicht. The Black Ties waren met 5-3 te sterk voor Univé Verzekeringen. Keijl Flevo Holland verloor van mede koploper Le Gong met 7-9. Roede Vooruit en Ramenblinderen.nl speelden met 1-1 gelijk.

 

1e klasse A

De avond begon met een leuk affiche tussen FC Knetter en VT Benz. Een leuk en fysiek duel wat uiteindelijk eindigde in een 8-8 gelijkspel. Koploper Het Beugeltje was ditmaal met 5-2 te sterk voor de VIPS. Exact won alweer de 3ewedstrijd dit seizoen en lijkt mee te doen om de prijzen. Er werd met 8-3 gewonnen van Rafiki. Ook SC PEC Zwolle wist de eerste zege van het seizoen  te boeken in een spannend duel met AXIOS. Edwin Deuling mocht als winnende coach een 7-6 zege mee huiswaarts nemen. Belgische Keizer 1 was met 9-3 veel te sterk voor Trias.

 

1e klasse B

In een goed wedstrijd kwam Karba te kort tegen Styrinth en verloor met 3-8. Promovendus Allesoverrechten.nl wist Outsport met 8-3 te verslaan. Outsport heeft een moeilijke start dit jaar. ZVV Pruts blijft door de 4-0 winst op Amicitia Fortior medekoploper The Green Room in het vizier houden. The Green Room had weinig moeite met Sleuteldienst en won met 11-3. Ghana’82 wist geen vuist te maken tegen het sterkers Torsades Trois Point en verloor met 3-6. 

 

Komende week staan er leuke affiches op het programma. Op maandag 6 oktober spelen om 18:30 uur Dozend en DTG tegen elkaar en eindigt de avond met een kraker om 22:10 uur tussen Nico Brillen en Wolters Recycling. Op woensdag 8 oktober starten we om 18:30 uur met Ittersum en titelkandidaat Vastgoed Dalfsen.

 

U kunt ons nieuws, programma, uitslagen en standen volgens op www.wrzvzaalvoetbal.nl.

Artikel delen:

Reageer