Spetterend Cinekid 2014 in het Fraterhuis

Zwolle – Tijdens de herfstvakantie is het Fraterhuis het toneel voor Cinekid. Een week lang elke dag zijn er voorstellingen en workshops voor kinderen in alle leeftijdcategorieën. Van zaterdag 11 tot en met vrijdag 17 oktober staat alles in het teken van Cinekid 2014.

Cinekid is hét film-, televisie- en nieuwe mediafestival voor kinderen en jongeren van 4-16 jaar. Het Fraterhuis biedt in het kader van Cinekid de ruimte aan veertien filmvoorstellingen. Kinderfilms uit binnen- en buitenland zijn te zien: van het Noorse ‘Hocus Pocus met Alfons Alfrink’ (4+) tot het Britse ‘Believe’ (8+).

Zelf aan de slag in de animatieworkshops
Altijd al een tekenfilm willen maken? De leukste kookvideo op willen nemen? Of juist een eigen avatar maken? Tijdens Cinekid kan het in het Fraterhuis. Op dinsdag 14 en donderdag 16 oktober zijn er s’ochtends en s’middags workshops. Per workshop (duur ongeveer 5 kwartier) kunnen twaalf kinderen mee doen, kaarten kosten 5 euro.

Cinekid vindt plaats in de herfstvakantie van 11 tot en met 17 oktober. Het is verstandig om vooraf te reserveren via www.filmtheaterfraterhuis.nl . Bezoekers kunnen ook via de website e-tickets kopen en printen, dan hoeven zij niet langs de kassa.

Artikel delen:

Reageer