9-jarig jongetje vermist aan Westhoffstraat

Zwolle – Vanaf de Westhoffstraat in Zwolle werd vrijdagavond een 9-jarig jongetje vermist. Er werd een Burgernet actie gestart.

Het jongetje is 140 lang, slank, en heeft een getinte huidskleur, zwart kort haar, rode trainingsbroek met Ajax embleem, grijze blouse met tekening op de borstkast. Heeft u tips? Bel dan 112.

UPDATE: Het jongetje werd kort na de melding gezond aangetroffen.

Artikel delen:
Reacties 11
  1. @ Fredje 9:56…was jij afgelopen zaterdag ook bij ‘Eracles thuis en morgen bij Mokum uit? Me dunkt…ben op en top Zwollenaar en altijd voor PEC en FC Zwolle geweest. Maar ben ook voor Ajax, al mag dat misschein niet van je. Ja, ik genoot ook live in De Kuip van de bekerwinst van PEC en van het feit dat ze de JC-schaal binnentikten. Wat ik hoop voor morgen? Lastig…heb elders op dit onvolprezen weblogzwolle gegokt op 1-1 maar dat hoop ik niet…dan verdampt er nl ergens een punt. Dat de beste mogen winnen, dat PEC zich weer voor Europees voetbal plaatst en dat AJAX weer kampioen mag worden. Dat hoop ik en zoals je weet doet hoop leven.

  2. Zo te lezen pas je idd wel bij die club uit de hoofdstad ja, sjonge jonge jonge zeg. Ik ga een jaar of 15 bijna alle wedstrijden ja, dus begin me daar niet over, maar jij kan je dus wel vinden bij de arrogantie en de zogenaamde bravoure van die club uit de hoofdstad. Dan snap ik niet wat je bij PEC doet.

Reageer