Start kaartverkoop Sassendonkse Zittingsavond

Zwolle – De spanning neemt toe! Wie wordt de nieuwe Prins van Sassendonk? Aan deze prangende onzekerheid komt een eind tijdens de jaarlijkse Sassendonkse Zittingsavond die ook dit jaar gehouden wordt in de Nieuwe Buitensociëteit in Zwolle op zaterdag 15 november.  

stadsprins_zwolle.jpeg

Tijdens de Zittingsavond neemt carnavalvierend Zwolle op gepaste wijze afscheid van Prins Paulus de 1e en zijn adjudanten Knoop en Strik en zal de nieuwe Stadsprins van Sassendonk bekend worden gemaakt. ”De besluitvaardigheid van het Vorstendom overtreft wederom menig kabinet of voetbal bondscoach”, aldus oud-Prins Jos Kamphuis (Voorzitter Vorstendom). “Het Sassendonkse Carnaval kan weer beginnen!” Na de complete metamorfose die de Zittingsavond vorig jaar is onder gaan, zal het dit jaar wederom  een avond met allure worden. Galakleding is hierbij niet verplicht maar draagt zeker bij aan de sfeer van de avond. In een feestelijke zaal met lange tafels zal een afwisselend programma  gepresenteerd worden met verrassend en herkenbaar entertainment voor alle generaties carnavalsvierders!

Programma

De avond start officieel een half uur eerder dan vorig jaar nl. om 20:30 uur. De deuren van de zaal zullen dan sluiten dus wees op tijd. Om 23:11 uur wordt traditiegetrouw de nieuwe Stadsprins van Sassendonk bekend gemaakt.  Aansluitend is er een spetterende afterparty in de foyers. Kortom: Een avond voor alle carnavalsvierders, vriendengroepen, verenigingen!

Kaartverkoop

De prijs van de kaarten is 15 euro per stuk.De verkoop start maandag 6 oktober om 13:00 uur bij Fietsgoed.nl-Scholten in het centrum van Zwolle. “We verwachten a.s. maandag een run op de verkoop van de entreekaarten. We worden namelijk nu al dagelijks gebeld door enthousiaste carnavalsvierders die deze avond niet willen missen!”, aldus Kamphuis. Het advies van de organisatie is dan ook om er snel bij te zijn en geen risico te nemen, want op=op.

Via Facebook SassendonkseZittingsavond wordt iedereen op de hoogte gehouden van het allerlaatste nieuws.

Artikel delen:

Reageer