Ron Jans in TV Show van Ivo Niehe

Zwolle – In de ‘TV Show’ van a.s. zondag 5 oktober is Ivo Niehe thuis op bezoek bij de trainer van voetbalclub PEC Zwolle, Ron Jans en zijn echtgenote Marjo.

Jans vertelt hem over zijn aanvaringen met Louis van Gaal en over het effect van persoonlijke videoboodschappen. Ook praat hij over de rol van zijn vrouw Marjo: ‘Zonder haar was ik nergens geweest’, en zijn ambities: ‘Barcelona wordt het niet meer, maar ik geniet zo van dit werk’. Samen met Jans gaat Ivo ook op bezoek bij de 86-jarige vader van de succestrainer.

Artikel delen:
Reacties 10
 1. Door een vergissing dacht ik vorige week al even dat het was, maar ik trok het serieus niet om 2 minuten naar Niehe te luisteren. Maar goed, voor Jans ga ik morgen toch nog een poging wagen.

 2. Ron,
  Excuus voor het familiaire.
  Heb gisteravond programma over jou en je vader gezien. Geweldig !
  Ik schrijf dit, omdat ik er veel in jerken. Mijn Pa was 16 jaar toen hij in Vitesse 1 kwam en speelde er 28 jaar in het Eerste. Hij was gister jarig en zou 101 zijn geworden. Helaas was het na 75 jaar op!
  Zelf heb ik niet in zijn voetsporen kunnen treden, ik was in de jeugd veelbelovend, maar daarna een zeldend scorende spits. Studies : ALO – Fysiotherapie namen de energie. Ik maakte keuzes.
  Je gaf mijn dochter les op het Maartens College en spreekt voortreffelijk Engels ( grapje!)
  Afsluitend:jouw Pa en mijn Pa gaven ons het voorbeeld . Blijf bij jezelf.
  Je bent een zegen voor sportend Nederland
  Dank en groet, Cees Meeuwsen
  bol.com | De larf, Midas Dekkers & M. Dekkers | 9789046703625 …
  http://www.bol.com ⤺ … ⤺ Boeken ⤺ Nederlandse boeken ⤺ Literatuur ⤺ Romans
  Beoordeling: 4,7 – ⤴3 stemmen – ⤴?? 11,75 tot ?? 11,95
  In De larf onderzoekt Midas Dekkers welke rol het kind speelt in natuur en cultuur . Net als in zijn eerdere boeken Lief dier en De vergankelijkheid neemt hij ook in dit boek geen blad … Vertaald uit het, nl … 1 oktober 2006 | uelsen, duitsland.

Reageer