Fleetwood Mac Tribute in Muziektent

Zwolle – Muziek in de Tent maakt zich klaar voor het allerlaatste optreden van het seizoen. Op zondag 12 oktober mag de Fleetwood Mac Tribute het jaar afsluiten op het Assendorperplein. 

 

De zevenkoppige tributeband speelt voornamelijk hits uit de Amerikaanse periode van de bekende rockgroep Fleetwood Mac. In die periode waren naast Lindsey Buckingham ook Christine McVie en Stevie Nicks verantwoordelijk voor de leadzang. Maar de coverband vergeet de Britse blues-periode met bandoprichter Peter Green ook niet waardoor er uit deze tijd ook nummers voorbij komen zondag. De coverband noemt zichzelf een gelegenheidsband en bestaat uit een mengeling van artiesten uit vooraanstaande Nederlandse bands. Zo speelt de toetsenist in de band van Marike de Jager, staat de gitarist normaliter bij De Staat op het podium en is de drummer en zanger Bauke Bakker tegenwoordig bekend bij vele Zwollenaren dankzij zijn talent. Al meer dan vier jaar speelt de coverband vele zalen plat, waarmee ze begonnen in De Elegast in Deventer. En nu is het Assendorperplein aan de beurt.

Dus kom zondag 12 oktober om 14:00 uur naar Assendorp om samen met de Fleetwood Mac Tribute het seizoen van Muziek in de Tent af te sluiten. De toegang is zoals altijd gratis. 

 

Voor meer informatie: 

www.muziekindetent.nl

Mail: info@muziekindetent.nl

Artikel delen:
Reacties 22
  1. Gleuf ut of niet Jean…de 1 was 9/9 jarig en zijn zusje 10/10. De laatste viert het dus a.s. zondag. De laatste tentmuziek van 2014. Heb al gemaild met de vraag wanneer de 1e van 2015 is, maar ze geven (nog) niet thuis.

  2. “Geskerpte zeis” maar eens opgezet van onze De Dijk (deze posting hoort eigenlijk op het WGS-topic)…Had genoeg Blof gehoord “met de voeten in de klei”….we komen de dag wel door menschen; we zijn zojuist kats midden door de hardwerkweek gejenst 😀

Reageer