Dora’s Piratenavontuur komt naar Zwolle

Dora’s Piratenavontuur is een gloednieuwe familiemusical gebaseerd op het succesvolle Nickelodeon programma Dora. Op 12 en 13 oktober zijn Dora, haar neefje Diego en het aapje Boots voor het eerst in het echt te zien in de IJsselhallen Zwolle. Dora’s Piratenavontuur is een interactief en muzikaal spektakel voor kinderen van 2-6 jaar en hun ouders. Alles wordt live gezongen door een Nederlandstalige cast, en de aanstekelijke songs en het sterk opgebouwde verhaal bekoren jong en oud.

Dora en haar vrienden volop bezig met de voorbereidingen van een spetterend piratenfeest. Plots wordt hun schatkist met feestattributen gestolen door de “piratenbiggen”. Dora en haar vriendjes zijn vastbesloten de waardevolle schatkist terug te vinden. Met behulp van aanwijzingen van de Kaart zetten Dora & co koers naar Schatteneiland. Ze doorkruisen de zeven zeeën, varen onder de Zingende Brug, trekken over bergen en door regenwouden. Onze helden trotseren tal van gevaren en overwinnen de grootste obstakels dankzij de toegewijde steun van hun vriendjes in het publiek. Naast ongedwongen ontspanning voor het hele gezin biedt de show ook een hoge educatieve waarde.

Elke stap van de ontdekkingsreis bestaat uit een probleem of raadsel dat Dora samen met het publiek moet oplossen voordat ze verder kunnen gaan. De kinderen worden gestimuleerd om actief te participeren, te bewegen en te zingen, nieuwe zaken te ontdekken, te communiceren, samen problemen op te lossen en obstakels te overwinnen. Voorts is Dora – net zoals in de televisieserie – tweetalig en spreekt ze vloeiend Nederlands en Engels. Spelenderwijs leert ze het jonge publiek de eerste woordjes en uitdrukkingen in een vreemde taal.

KaartverkoopKaarten zijn verkrijgbaar via0900.300.5555 (€0,45 p.m.) of 0900-9203 (€0,45 p.m.)

en vanaf woensdag 19 september bij de IJsselhallen, Rieteweg 4 in Zwolle (ma-vr, 09.00-16.00).

Voorstelling                : Dora’s Piratenavontuur

Datum                          : 12 oktober 2007 16.00 uur

: 13 oktober 2007 11.00 en 14.00 uur                

Kaartprijs                    : 1e rang, € 17,50, 2e rang € 15,00 (excl. servicekosten)

Artikel delen:

Reageer