Wandel mee door de Diezerstraat

Zwolle – Wandel mee door de beroemdste straat van Zwolle! Onder begeleiding van een enthousiaste gids ontdekt u de bijzondere Diezerstraat. U wandelt in ongeveer 1,5 uur langs diverse panden, fraaie gevels, gevelstenen en steegjes.

De wandeling start op maandag 13 oktober om 13:30 uur in het Historisch Centrum Overijssel, waar u wordt ontvangen met koffie/thee en een Zwolse lekkernij. U kunt zich melden bij de publieksingang aan de Van Wevelinkhovenstraat.

Opgeven voor deze rondleiding kan via de website van het HCO (www.historischcentrumoverijssel.nl). De kosten voor de rondleiding bedragen € 7,50 per persoon. Dit is inclusief gids, koffie/thee en een Zwolse lekkernij. U wordt verzocht het bedrag ter plaatse, liefst contant, te voldoen.

De Diezerstraatwandeling is onderdeel van het programma rondleidingen. Rondleidingen zijn normaliter mogelijk op aanvraag, vanaf 7 personen. Voor deze extra wandeling is iedereen welkom, of u nu alleen komt, met z’n tweeën of met meer! Komt u met de auto? Naast het gebouw is parkeergelegenheid (Eikenstraat 20, Zwolle.

Artikel delen:

Reageer