Nostalgische video discoshow in Westenholte

Zwolle – Vrijdagavond 24 oktober a.s. organiseert Historing in Ontmoetingscentrum Het Anker in Westenholte voor de tweede keer dit jaar een nostalgische video discoshow. Een vervolg op het zeer succesvolle – in januari gehouden – ‘Van So(u)lex tot Disco’. Deze keer beleeft u niet alleen de muziek van de jaren 60 en 70, maar ook de jaren 80 doen mee! Van Elvis Presley, Beatles en Stones tot Michael Jackson, Madonna, Madness en de Stars on 45. Maar liefst vier uur lang brengt gastheer en DJ Henri Ringeling u terug in de tijd.
 
Videoclips en andere nostalgische beelden zijn te zien op een groot scherm in de zaal. Verder is er is volop gelegenheid om te dansen, maar als u minder goed ter been bent hoeft dat zeker geen beletsel te zijn om deze avond mee te maken. Ook zittend met een drankje en een hapje zult u deze avond zeker geslaagd gaan vinden als fan van de muziek en nostalgie van die jaren. Tevens maakt u kans op leuke ‘nostalgische prijzen’ tijdens de muziekbingo, die als rode draad af en toe gedurende de avond opduikt.

Stappen als vroeger! Een hele avond lang! Waar kan dat nog? In Ontmoetingscentrum Het Anker, Meester Koolenweg 10, 8042 GA te Zwolle. Zelfs de openings- en sluitingstijden zijn nostalgisch: van 20.00 uur tot 24.00 uur. De zaal is open vanaf 19.30 uur en de entree bedraagt 6 euro per persoon, inclusief muziekbingokaart.

Artikel delen:

Reageer