Monique Boeijen nieuwe directeur bij SWZ

Zwolle – Per 1 januari 2015 wordt mevrouw Monique Boeijen als de nieuwe directeur-bestuurder benoemd bij Woningstichting SWZ. Zij volgt Eddy Veenstra op die 15 augustus afscheid nam.

 

Monique Boeijen heeft jarenlange ervaring binnen de volkshuisvesting. De afgelopen 8 jaar heeft ze als directeur-bestuurder gewerkt bij Woningstichting Putten. De jaren daarvoor was ze werkzaam als hoofd Woondiensten bij Woningstichting Nijkerk. Ook heeft Monique Boeijen de nodige ervaring als beleidsmedewerker bij het ministerie van VROM en de Raad voor de Volkshuisvesting en als districtscoördinator bij de koepel voor woningcorporaties (het huidige Aedes).

De Raad van Commissarissen van SWZ is erg blij met de komst van Monique Boeijen. ‘Met Monique halen we veel kennis en kunde in huis. Een enthousiaste volkshuisvester die hart heeft voor de missie van SWZ, namelijk het bieden van goede betaalbare woningen in leefbare buurten en wijken.’ 

 

Vanaf 1 januari 2015 ziet het managementteam van SWZ er als volgt uit:

Monique Boeijen    directeur-bestuurder

Johan Jans     manager Middelen

Carolien van Rijen  manager Vastgoed

Mirjam Servaes     manager Wonen

Artikel delen:
Reacties 14
  1. wat een stelletje zeikerds, zeker zelf niets gepresteerd, deze opmerkingen zaten er aan te komen maar het nivo van reacties zegt al veel over bepaalde figuren. Kinnesinne noemen ze dit.

  2. “het bieden van goede betaalbare woningen in leefbare buurten en wijken”

    WAT IS TEGENWOORDIG DE NORM VAN “GOEDE BETAALBARE WONINGEN”

  3. Dus werkzaam bij steden met nog geen 30.000 inwoners naar Zwolle?

    Raad van Bestuur zit in haar handen te wrijven voor de jaarlijkse subsidie van de EU voor deze dame. Meer dames in de top wordt namelijk gestimuleerd.

    Diepe zucht…

Reageer