Open Podium in Eureka

Sociaal-culturele vereniging Eureka presenteert op maandag 24 september haar eerste open podium van het seizoen. Iedereen is uitgenodigd om zijn- of haar act te komen opvoeren in de Bovenzaal van de vereniging aan het Assendorperplein 9. Dichters, verhalenvertellers, entertainers, standup comedians, muzikanten en andere podiumkunstenaars zijn van harte welkom. Toeschouwers natuurlijk ook. De avond begint om half 10.

Een aantal mensen heeft inmiddels aangegeven een act te willen brengen. Dat zijn onder andere dichter Bouke Vlierhuis en wereldmuzikant Henk Heideveld. Verder zal een bluegrass band haar muziek ten gehore brengen. Bijzonder ook is de komst van dichteres Laura Demelza Bosma. Haar eerste bundel ‘Zo vliegen de Walvissen’ werd positief besproken in ‘De Groene Amsterdammer’. Ook werd de kunstbende-winnares geportretteerd in het literaire radioprogramma ‘De avonden’.

De avond is in principe vrij toegankelijk. Wel hanteert de vereniging Eureka een verplicht lidmaatschap. Voor €9,- per jaar ben je al lid van deze eigenzinnige sociaal-culturele vereniging. Ook is er de mogelijkheid om voor €2,50 een maandje te komen proeven. Als lid kan je ook gebruik maken van het door vrijwilligers gerunde eetcafé.

Aanmelden voor deelname op de avond van het Open Podium zelf is mogelijk. Voor aanmelden of meer informatie kan je echter ook e-mailen naar openpodium@eureka-zwolle.nl

Artikel delen:

Reageer