Doe-week in de Nooterhof

Zwolle – Tijdens de herfstvakantie organiseert Doepark Nooterhof een leuke Doe-week voor kinderen in de leeftijd tot 12 jaar. Iedere dag, van 13 t/m 17 oktober, zijn kinderen tussen 13.30 uur en 16.00 uur van harte welkom voor een leerzame middag spelen. Tijdens de Doe-week worden er iedere middag andere activiteiten voor de kinderen georganiseerd. Daarvoor werkt het Doepark samen met verschillende organisaties. Naast meedoen aan een educatieve activiteit kunnen kinderen ook naar hartenlust spelen op een springkussen, spelletjes doen of zich laten schminken.

Op maandag verzorgt Weer- en sterrenkunde vereniging Thales een programma, met als thema "Naar boven kijken…". Dinsdag is het Wereld Natuur Fonds aanwezig in het Doepark met allerlei leuke activiteiten over en rondom dieren. Het Knuffelkonijn brengt op woensdagmiddag een bezoek aan de Nooterhof, in de knuffelbak kunnen kinderen dan knuffelen met verschillende konijnen. "Zie ze vliegen" zo heeft de Milieuraad haar bijdrage genoemd met een Ganzenbord Ontdektocht en een workshopje "Natuurlijk (laten) vliegen". Vrijdag is het de beurt aan de Geologische Vereniging Zwolle. Kraak je eigen bol en bekijk hoe zo’n lavabol er van binnen uit ziet.

Deelname € 2,50 per kind, inclusief glaasje Ranja. Aanmelden is niet nodig. De organisatie van de Doe-week is in handen van studenten van Landstede die werken bij Productiepark Nooterhof. De cliënten van Frion die werkzaam zijn bij de Nooterhof zorgen voor ondersteuning. Bij regenachtig weer vinden een deel van de activiteiten binnen plaats. Kijk voor het exacte programma op www.doeparknooterhof.nl.

Artikel delen:

Reageer