Werk aan de weg tijdens de herfstvakantie

Zwolle – Van 13 tot en met 17 oktober vinden er werkzaamheden plaats bij Het Engelse Werk en het Harculosepad. Beide wegen voldoen niet meer aan de gestelde eisen. De werkzaamheden bestaan uit het openbreken van de bestaande asfaltconstructie inclusief fundering en het aanbrengen van een nieuwe fundering en asfaltconstructie.

De werkzaamheden bij Het Engelse Werk vinden plaats tussen Uitspanning ‘Het Engelse Werk’ en de spoortunnel nabij de fietssnelweg (Parallelweg). Het fietsverkeer richting Het Engelse Werk wordt omgeleid via Ruiterlaan, Willemsvaart, Koggepad (tunnel), Parallelweg (fietssnelweg) en vice versa. Uitspanning ‘Het Engelse Werk’ blijft alleen bereikbaar vanaf Ruiterlaan. Naast Het Engelse Werk wordt ook het Harculosepad aangepakt in de herfstvakantie. Ook hier wordt de asfaltconstructie en de fundering vernieuwd. Fietsers worden ter plekke omgeleid over een rijplatenbaan. Aanwonenden blijven bereikbaar.

Artikel delen:
Reacties 8
  1. Buiten de vakantie hebben werkende fietsers en scholieren er last van. Nu veel minder, en die er wel komen, zijn veelal mensen die vrij zijn, die kunnen wel even om fietsen of wachten 🙂

Reageer